Program


Párkapcsolati nehézségek - Pilát Gábor előadása -

Párkapcsolati nehézségek - Pilát Gábor előadása -

Nap mint nap lehet találkozni olyan szerelmespárokkal, akikre a környezetükben szinte mindenki egyöntetűen azt mondta, „Nagyon összeillenek, egymásnak lettek teremtve!” Majd telik-múlik azt idő, s a rendkívüli együttállásból bizony nem lesz semmi. Kiderül, hogy a szerelem önmagában mit sem ér..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 17. péntek, 16:00

Pilát Gábor előadása: Párkapcsolati nehézségek

Nap mint nap lehet találkozni olyan szerelmespárokkal, akikre a környezetükben szinte mindenki egyöntetűen azt mondta, „Nagyon összeillenek, egymásnak lettek teremtve!”
Majd telik-múlik azt idő, s a rendkívüli együttállásból bizony nem lesz semmi. Kiderül, hogy a szerelem önmagában mit sem ér, ha nem párosul egy jó adag tudatossággal, önismerettel, etikával, felelősségvállalással és még néhány olyan dologgal, ami az érzelmeken túl a garancia lenne a jól működő párkapcsolathoz.
Túl sok olyan párkapcsolatot látni, amiről ugyan nem jelenthetjük ki, hogy vergődnek vagy a szakadék szélén billegnek, de azt igen, hogy messze nem tudták kihozni belőle a maximumot és tartósan megélni azokat az érzéseket, amelyek a lehetőség szintjén benne voltak. És miért? „Csupán” a szerelmen kívül eső összefüggések ismeretének hiánya miatt.
Minthogy a pokol felé vezető út is jó szándékkal van kikövezve, időnként összetévesztjük a szeretetet a behódolással, az önfeladással, és az olyan túlzott kompromisszumok felvállalásával, amik először minket tesznek tönkre, aztán magát a kapcsolatot is.
Ezekről a buktatókról lesz szó, de csak azért, hogy elkerülhessük őket.
                                                                                                                      Pilát Gábor

Ajánló


Charlie egy arrogáns és magabiztos yuppie, a vállalkozások bajnoka, aki a körülötte élőket csupán mozaikként illeszti az üzleti tervek és…

Középkorú emberek ülnek szép, okos nyugalomban egy lakás szobájának különböző pontjain. Jólöltözöttek, ápoltak. Tamást hallgatják, aki az ablakban ül, s…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!